Att göra vardagen lite godare

Från oss får du de fina råvarorna och maten som hjälper dig att göra vardagen lite godare. Mat som är både lätt att laga och gott att äta. Då blir måltiden den goda stund som den ska vara. Man behöver inte krångla till det mer än så.

Ugglarps kommer från en liten ort på Söderslätt i Skåne. Här har man i alla tider arbetat med mat. Jordbruket och djurhållningen har alltid varit i centrum. I Skåne i allmänhet och på Söderslätt i synnerhet. Så är det fortfarande.

Vego på svenskt vis

För oss är smaken viktig. Vi är därför extra stolta att våra vegoprodukter inte bara innehåller en naturlig proteinkälla, de är också enkla att tillaga och smakar gott. Vårt nya vegetariska sortiment är till för dig som alltid äter vegetariskt – eller för dig som vill göra det lite oftare.

Ugglarps –

god mat helt enkelt

Hållbar utveckling

Att vara hållbara och tänka långsiktigt är helt avgörande för oss. Att tillsammans genom hela värdekedjan producera ansvarsfulla livsmedel är en förutsättning för framtiden. Därför arbetar vi nära våra lantbrukare, transportörer och kunder för att ständigt förbättra oss.

Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan. Med stor omsorg för vår miljö arbetar vi kontinuerligt med att reducera vår energi- och vattenförbrukning samt vårt miljö- avtryck via effektiva förpackningar, minskade transporter och utsläpp.

Visste du att

Våra två charkfabriker nu är helt fossilfria. Samt att vi har halverat våra koldioxidutsläpp på våra anläggningar genom att gå över till förnybar elektricitet från sol, vind och vatten. Men vi stannar inte där, arbetet fortsätter varje dag för att bidra till en hållbar framtid inom livsmedel.

Vår Chark – alltid med kött från Sverige

Alla våra charkprodukter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är fött, uppfött, slaktat, styckat och förpackat här i Sverige. Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska få leva så naturligt som möjligt. Med den enkla idén och böndernas noggranna arbete skapar vi tillsammans unika produkter

KLS

Ugglarps är en del av KLS, ett livsmedelsföretag med fokus på det Svenska lantbruket och vi har varit en del av den svenska livsmedelsproduktionen i mer än 100 år. Vi samarbetar med över 6 000 svenska lantbrukare och vi älskar svenska råvaror. Vår verksamhet bedrivs på 8 olika orter i Sverige och vi har över 1 500 kunniga och dedikerade medarbetare. KLS är en del av Danish Crown Group som är ett av de ledande livsmedelsföretagen i Europa.

Kontakta oss

Dina synpunkter, idéer och frågor är viktiga för oss. Du når oss bäst här nedan.