Frasig vego-schnitzel med grillad citron.

Med örtsmör, kapris och betor!

Gör såhär:

  1. 1

    Värm en stekpanna på hög effekt. Dela citronerna på hälften och stek med snittytan neråt tills de fått ordentligt med färg. Ta sedan undan citronerna och sänk värmen på plattan till medel.

  2. 2

    Stek schnitzeln i rapsolja på medelvärme i ca 2 min på var sida. Lägg schnitzeln åt sidan.

  3. 3

    Klyfta rödbetorna och gulbetorna, stek i samma stekpanna som schnitzeln på medelvärme i ca 2 minuter med lite rapsolja, lägg ner kaprisen, rör om, stäng av värmen. Smaka av med salt och peppar.

  4. 4

    Vispa samman smöret med örterna och smaka av med salt och peppar.

  5. 5

    Servera schnitzeln med betorna, smöret och den grillade citronen.

    Tips: En potatissallad passar utmärkt som komplement till denna rätten!